Changing EU1 to KzTimer plugin

Discussion in 'Climb' started by Ivan(HeadHunter)Stoyanov, Jun 23, 2017.

?

Changing EU1 plugin to KZTimer

  1. Yes

    7 vote(s)
    53.8%
  2. No

    6 vote(s)
    46.2%
  1. Ivan(HeadHunter)Stoyanov

    Ivan(HeadHunter)Stoyanov New VIP

    Joined:
    Jun 6, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    3
    There is a need to update..

    There is a pleny of reasons, atleast in my opinion.

    #1: That annoying cp sound
    #2: its's outdated
    #3: it's missing many features compared to KZTimer
    #4: accurate stats
    #5: crouch exhaustion fix / crouch bobbing animation fix
    #6: add pro times

    and much more that I can't think of.
     
    #1 Ivan(HeadHunter)Stoyanov, Jun 23, 2017
    Last edited: Jun 23, 2017
    • Like Like x 3
  2. GameChaos

    GameChaos New

    Joined:
    Jun 23, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    <-- why not do that as well?
     
    • Dislike Dislike x 1
    • Funny Funny x 1
    • Creative Creative x 1
  3. Krushed

    Krushed #1 Staff Member KZ Admin US

    Joined:
    May 31, 2015
    Messages:
    395
    Likes Received:
    34
    Couldnt you just.. like.. join a kztimer server? It's not like there's a lack of room on the multiple kztimer servers hoc has
     
    • Agree Agree x 1
  4. Ivan(HeadHunter)Stoyanov

    Ivan(HeadHunter)Stoyanov New VIP

    Joined:
    Jun 6, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    3
    Yeah there is a plenty of kz timer servers, but there is none with no pre.
     
    • Agree Agree x 1
  5. Krushed

    Krushed #1 Staff Member KZ Admin US

    Joined:
    May 31, 2015
    Messages:
    395
    Likes Received:
    34
    i mean, if you wanna play kztimer without pre, then you're not very competitive obviously, so cant you just not use pre on a normal kztimer server?
     
    • Like Like x 1
    • Funny Funny x 1